Helgen...

Måste bara skriva en sak som hände M på jobbet i torsdags. Hon och jag höll på och städade restaurangen på jobbet samtidigt som en man som fikat hos oss kommer tillbaka och frågar M om han får ta tidningen Metro för att läsa hemma. "Det är klart du får det!, säger M. Det skumma nu är att killen inte går,utan han står kvar och tittar på M, och sen säger till M att han tycker M ser bra ut. Klart hon blir smickrad!!! Men han ger sig inte heller utan frågar M om hon har pojkvän,om han kan få hennes nummer fast hon har pojkvän...Att han inte ger sig!!!
Till slut får jag köra ut honom genom att säga att vi sla låsa dörren nu...Han ver jätteskum och läskig!!! Han kom inte tillbaka dagen efter heller som tur var! Helt sjukt alltså!!!

I fredgas var jag själv hemma hela kvällen för pojkvännen jobbade. Jag hehövde lite ensamtid faktiskt. Jag bor ju i en liten etta och pojkvännen är där jämt så det är skönt att få lite egentid som sagt var, ennars är det bara när man duschar eller är på toaletten som man får lite eget space.

Igår var jag uppe före kl.7 för jag hade tvättstuga och efter det bar det iväg till frissan för att klippa mig för det var verkligen dags nu kände jag. Alla frisörer + två kunder tyckte mitt hår har en vacker färg! =) Fejk fejk fejk!!! (färgen alltså)  Efter klippningen var bar det iväg till IcaMaxi med Madde för att handla inför kvällen. "Dubbeldejt"... Lade mig och vilade när jag packat upp varorna lade jag mig och vilade en stund. Glenn kom över vid 17 för att lämna Djurgårdshov-ölglas till mig, som en liten inflyttningspresent sa han. Dom var jättefina så dom ska jag vara rädd om!
Kl 18, dags för färd mot dubbeldejten...Vi åt tacos,spelade tvspel (fotboll,ankan och Buzz) Jag vann 3 gånger i rad på Buzz, efter det ville dom ej spela längre för dom tyckte jag fuskade, fast det gjorde jag inte. Hemfärd 02.00 ca...Bums i säng, för vi var supertrötta...

Idag, söndag, har jag gått upp med stolarna till mamma och pappa (och resten av familjen såklart),jag har spelat WiiFitness en del,Guitar Hero, Gudfadern och sen tittat lite på tv...Vi grillade korv med bröd till middag (på altanen). Jag har spelat Betapet med mamma några gånger, jag förlorade allihopa.
I förmiddags ringde Ulla Ludvigsson till mig och frågade om jag vill ha en plats i styrelsen i partiet, och jag tackade JA, så jag kommer officiellt vara med i styrelsen för partiet om en vecka,då det "avslöjas" på årsstämman =) , så älskling, jag kommer få mycket mer att göra inför valet nu så du vet!!!

Jag ska snart åka hem till mig igen,börjar bli trött!!! Ska fråga pappa om jag får åka med ner till mig när han hämtar syrran från jobbet.

Vi får se när jag skriver igen. Jag försöker hålla mig uppdaterad och skriva så ofta jag kan, men utan egen dator så blir det än så länge någon gång i veckan. Ska kolla en dator nästa helg tänkte jag så då får ni läsa mer av vad jag skriver.
Hare gott till dess!!!

Jahopp...

Det var det första man någonsin skrev i en blogg, fy fan vad lame!!! Men som syrran någon gång skrev "någon gång ska vara den första"...Hehe...Kommer försöka skriva så ofta jag kan, men äger ingen dator ännu. Jag skulle få en av min farbror, men jag vet ej hur det blev med den saken!!!
Nu ska jag vara lite social med mamma en stund. Ciao ciao!!!

RSS 2.0