Helg igen...

Sen jag skrev senast har JJJ kommit hem från Thailand, påsken med all god mat och gott godis har passerat. Jag har fått en ny kollega, Nathalie, på jobbet. Jag trivs med henne, en glad och pigg tjej på nu 20 år =)

Förra helgen var jag och Madde i Åmål för att ställa ut på en marknad...Det blåste som bara den och jag stod i över 7 timmar och höll i tältet så det inte skulle blåsa bort eller blåsa sönder, men när dagen var slut och vi skulle packa ihop så blåste tältet till slut sönder...Det höll i alla fall under den tid vi behövde det...Jag fick övningsköra nästan hela vägen hem senare...Efter att vi sovit, ätit och tankat upp bilen igen =)
 
Jag har köpt ett gymkort också så nu försöker jag hinna och orka med i alla fall 2 pass i veckan. Först kondition i ca 45 min och sen ca 20 min simning =)
Jag orkade verkligen inte träna igår (torsdag) för jag var för jäkla trött...

Idag på jobbet gick chefen 12.45 för han skulle till Gastro Nord på Älvsjömässan. Jag fick ansvaret av restaurangen. När vi på eftermiddagen ska diska all disk så försvinner varmvattnet bara sådär, och diskmaskinen tog helg. Jag och Nathalie står och diskar all disk för hand, i kallvatten för att på måndag köra allt i maskinen för att få helt rent. Medan vi gör detta så skrubbar Phuang hela köksgolvet....Asså vi kom ifrån jobbet en timme senare än vanligt, men vi får en timmes mer betalt dock =)
Nathalie meddelade chefen hur allt låg till och sa bara "-Okey, vi fixar allt på måndag"...Skön chef man har, så lättsam och positiv. =)  Jag menar, vi tjejer hade ju redan mice en place´at allt och vi kunde inte göra mer...

Nu, 20.25 har jag tvättat all veckas tvätt klart och älsklingen och jag sitter och tittar på "Legend Of The Seeker" på 6:an...

Just det, vi har en hemlighet också...Men den får ingen veta...*för då är det ju ingen hemlighet längre*  =P

Snart kallar sängen också, det ska bli skönt med sovmorgon, (som ändå "bara" kommer bli till senast 07.30)...


Bis Später!  Tschüss!

RSS 2.0