Egna åsikter, vad är det?

Honungsvatten börjar bli liiiiite tröttsamt nu asså...Jag har druckit nästan bara det i 4 dagar nu...Inte gott!!!

Jag har startat en grupp på FB som heter Sandra Foltas till KF 2010 och jag har bjudit in en massa av mina vänner som bor i Botkyrka att gå med i den gruppen, men min pojkvän har inte gått med i den gruppen...Kan det bero på att han är en inbiten Socialdemokrat och inte har tagit bort skygglapparna och vågar se sig runt lite och skaffa sig egna åsikter utan är så inpräglad på det gamla mönstret hemifrån?! Visst blir man påverkad hemifrån av det mesta men man måste lära sig att fatta egna beslut och sätta sig in i saker och ting och inte bara rösta på samma för att mamma eller pappa alltid gjort det eller rösta likadant bara för att man alltid röstat på samma!!!
Detta gäller ALLA...Jag tycker man ska se sig om och lyssna och läsa om vad andra partier tycker, och sen bilda sin egen uppfattning! HAR JAG FEL?
Älskling nu var det inte meningen att hänga ut dig på något sätt men jag blir så irriterad på alla som gör på det sättet...Som liksom inte bryr sig och sen bara går och klagar på allt och alla...Gå och rösta och gör ditt val för i *******!!!

Vi hörs kanske senare igen...Om inte; Wiedersehen!

Hostar så att man spyr....

Tjoho...Mycket har hänt sen jag skrev senast...AIK tog dubbeln =)=)=)...Jag har fyllt 24 år och jag fick många fina presenter =)...Julafton har passerat och jag fick massa fina julklappar =)  Kenneth har tagit över Restaurang Tullen...Vilket jag tycker är skitbra!
Just nu är jag hemma från jobbet för jag är jätteförkyld...Jag hostade förut så att jag spydde lite...Men förkylningen börjar bli bättre...Jag hatar verkligen att vara sjuk!!! Jag hatar att sitta inne hela jävla dagarna och bara göra fan ingenting...Dricka massa honungsvatten och ta den där äckliga hostmedicinen...*bläbläblä*Det är tur att jag har datorn och Spotify som jag kan använda mig av...Sen har jag iofs massa tid på mig att plugga till körkortet =)
Jag har också köpt en ny mobil till mig själv...En SamsungWiz...En rosa dessutom...=)...So not me, men men...Jag gillar den jättemycket och det är ju liksom hela grejen...

*host host*...

I helgen ska Toni och jag fira: mamma, Morgan, Jenniefer och Niclas på en och samma dag...På söndag har jag "Skkrivarstuga" kl 12...
Jag ska faktiskt kandidera till kommunfullmäktige i höst, så se till att personrösta på mig alla er som bor i Botkyrka kommun =)

Nu ska jag vila lite, den här förkylningen vill inte riktigt ge med sig, men snart så =)

Hare gott!

Auf Wiedersehen!

RSS 2.0