AIK-Örebro 1-1

Pappa, lillebror Glenn, lillebror Morgan, min älskling Toni och jag var ikväll och kollade på AIK-Örebro på Råsunda. En bra men stundvis väldigt långsam match...Botvis undrade jag vad Mutumba gjorde på planen, han dribblade lite för mycket tycker jag, men har gjorde till slut ett mål och då var jag glad att han inte blivit utbytt. =)
Nu är vi ett steg närmare SM-guldet, allt som krävs nu är att vi antingen lirar lika eller vinner mot "sillarna" på söndag... Vi kommer även vinna Svenska Cupen den 7:e november, så då har vi vunnit den s.k "Dubbeln"...=)


Nu, 22.14 ska jag hoppa i sängen för att sova. Det har jag gjort mig förtjänt av. IDAG IGEN FAKTISKT! =)=)=)

Natti natti...

Tschüss, und viedersehen!

Service, man kan undra vad det är nu för tiden...

Jag skulle hämta ut ett paket på Ica Kvantrum i Tumba centrum idag. Jag stod i kö, och tjejen framför hade lite problem så den andra anställda tjejen bara tittar på mig istället för att kanske säga "Hej kan jag hjälpa dig" eller "Hej här kan jag ta nästa", men bruden säger ingeeeeenting, hon bara stirrar...Fy fan säger jag bara...Hatar sånt...

Okey, enough about that...

Amanda på jobbet på Tullen bad mig skriva något om henne i min blogg, och eftersom jag inte känner henne såpass bra så vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Hon är trevlig och verkar bara en glad och snäll tjej =)
Jag får fylla på mer när jag lärt känna henne mer...

Vi har ännu inte fått avskedspapper, och idag hade cheferna besök percis som igår på eftermiddagen när jag ville prata med dom. Undrar om dom gör så avsiktligt för att slippa en konfrontation?!?!?!?


Just nu håller jag på att kolla på Hells Kitchen (repris men jag blir ändå inspirerad)...
Toni, min älskling, är på en lastbilskortsutbildning ikväll...Han ska ta lastbilskörkort så han har bokat en kurs med teori och en massa lektioner. Jag hoppas han orkar med teorin bara, han är som jag fär, vi båda tycker inte om att plugga om det inte handlar om något som vi brinner för =)

Jag fyller kanske i mer senare, om inte, see ya soon =)

Viedersehen =)


Världen är inte stor!!!...

I lördags kollade jag runt på en kompis facebook och kikade in på hennes bilder. Där, mitt bland bilderna, ser jag (vad jag tror är) en av stammisarna på restaurangen jag jobbar på...Jag frågar Lilian, kompisen, på söndagen om det är hennes pappa som går och äter på just den restaurangen...Hon ringde direkt till sin pappa och frågade, och ja, det var han. Idag när jag var på jobbet så kommer han fram till mig och pratar på som vanligt liksom =) Men fan, världen är INTE stor...Jag jobbade med Lilian förra vintern också, fast i Farsta, och då tänkte vi liksom inte på att det kunde vara han...Men nu är det bekräftat =)


Idag var det sååå skönt att komma hem "i tid". Jag var hemma strax efter 15.30 idag och duschade och lagade mat i lugn och ro, och kollade sen på Hells Kitchen. Det var skönt med lite vardag igen faktiskt, i alla fall efter den långa veckan förra veckan, med jobb fram till 21 - 21.30 varje dag. Okey, okey, man ska inte klaga att man har jobb, och det gör jag verkligen inte, men som sagt var, det är skönt med lite vila och sömn.


Jag sitter och funderar på när mina chefer på restaurangen ska ge oss personal det där avskedspappret!?!?!? Det borde dom göra snart!!!

Chefernas dotter Yaty kom till jobbet idag. Hon jobbade också där förut men pluggar nu i Västerås, och kom idag till Stockholm på en snabb visit...Det var länge sedan man hörde från eller träffade henne...


Nu, 21.45 ska jag lägga mig och sova...
Natti natti =)



Fredrik & Filip

Kan jag säga något mer än JAG HATAR FREDRIK OCH FILIP!!! Dom är såååååååååå muppiga, dom är ingenting och tar föööör mycket plats i TV...Inte konstigt att det bara är skit på TV, dom tar ju upp en massa programtid med en massa SKIIIIT!!!

Fan också, vilka jävla typer...


Sista dagen idag på Stockholm Open...Det var nästan ingenting att göra. Malin, Lilian, väktaren Robert och jag, plockade ihop alla koner och vikterna på dem, snacka om att det var tungt efter ett tag...Först skulle vi få bort alla plastband runt konerna och sen bära konerna och vikterna (som sammanlagt vägde ca 10 kg)...Det var jättemånga koner att bära och plocka isär så vi fick alla idag ett gratis träningspass...=)

Idag när jag kom hem efter jobbet kollade Toni och jag in lokalen som vi ska låna till mitt födelsedagskalas. Efter det åt vi mat på Sibylla faktiskt, jag orkade verkligen inte laga någon mat. Vi tvättade alla kläder idag också...

Nu, 21.37 ska jag göra mig i ordning för att gå och lägga mig och sova, för det tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av efter hela veckans slit med jobb. =)

Natti natti...

Stockholm Open

Tjoho.

Sedan förra söndagen (18/10-09) har jag jobbat varje dag på tennisturneringen Stockholm Open. I söndags hade jag tur med vädret, det var lite blåsigt, men sol för en gångs skull =)
Vi har haft några "incidenter" under turneringen. På dagtid, vilka är så fräcka liksom!?!?!? *blir galen på tjuvar*
Mestadels har Malin, Lilian och jag jobbat tillsammans på kvällarna, med undantag för två kvällar då ytterligare två andra också varit där...Sedan några dagar tillbaka har vi också haft väktare som gått runt och patrullerat och kollat alla bilar, och det har varit en trygghet för oss som jobbar kväll så vi har en kille där också och inte bara oss tjejer...
Idag, lördag, blev Malin påkörd av en gubbe...*snacka om knäpp*. Han skulle in på en full parkering, Malin står i vägen för honom så att han ska förstå attparkeringen är full, men han fortsätter fram och kör på henne med motiveringen "Jag "vet" att det finns lediga platser där inne",  men det gjorde det inte...Väktaren var vittne till händelsen och skrev en lapp och la den på rutan till bilen...Hoppas bilföraren tog kontakt med väktaren och förklarade för honom varför han körde på Malin.

Idag såg jag en kille som hade en förfalskad VIP-biljett också...Det hela börjde med att han nästan hann köra förbi mig utan att han hade biljett i rutan...Jag sprang efter och ropade att han måste ha en giltig biljett "Men det har jag" sa han och tanten bredvid honom viftar men en vit lapp. "Men den gör ingen nytta i handsfacket", säger jag. "Men jag har en biljett!", säger han då. "Den måste ligga väl synlig i framrutan för att ni INTE ska få en P-bot",säger jag. "Du ska inte bry dig om ifall jag har den i rutan eller inte, det ska lapplisan bry sig om ifall jag har eller inte", säger killen... Jag tittar på lappen och ser att den är matt på ytan, vilket lappen INTE ska vara, den ska vara BLANK om man fått den av Stockholm Open!
Jag berättar det här för en kollega och väktaren som går och kollar lappen...Båda säger att den är falsk, och när P-lisan kommer så berättar vi det här för henne som också kollar upp det, och hon konstaterar (med hjälp av väktaren och min kollega), att lappen är falsk för just de anledningarna att den är matt på ytan och att man ser en streckad linje som man klippt via, och det finns ingen sådan på originallappen. *lite kred till mig som upptäckte det tycker jag*


Just nu är lillasyster Steffani här för jag har hjälpt henne att färga håret på henne...Snart kommer lillebror Glenn också hit, han ska äta lite mat (köttbullar med makaroner) och kanske spela lite Wii =)




Long time no see

Sedan jag skrev senast (i mitten av september) har det hänt lite nya saker som jag tänkte uppdatera er om...

18/9-09 Toni´s lillebror Tommi fyllde 21 år så vi var över och grattade honom och fick god mat och massa fika med tårta och choklad-doppade jordgubbar (ser konstigt ut med bindesstreck i choklad-doppade, borde det inte stavas chokladdoppade, men det ser konstigt ut med dd i alla fall)...

19/9-09 Toni och jag gick hem till mia Famiglia för att "festa" lite =) Det var superkul, och det blev så sent att vi faktiskt sov över =)

20/9-09 Kyrkovalet (Du gick väl och gjorde din plikt och röstade!?!?!?)

21/9-09 AIK-Örgryte (1-0) 3-0, en bra match med många chanser till mål för båda lagen, och vi ska vara glada att vi vann med 3-0 =)

22/9-09 Min lillebror Glenn kom över och åt mat och spelade lite Wii och PS3...Vi åt stuvad potatis och isterband...*mums* =)

25/9-09 Jag och Madde (min bästa kompis) åkte till Kopparbergs marknad för att ställa ut ett bord för hennes företag, www.tjejaffären.se Vi åkte på eftermiddagen. Vi bodde på en jättemysig camping (som hade stugor också) som heter Silverhöjdens Camping. Vi bodde i en liten stuga som hade sovplatser för tre, och så hade vi jättemysig sjöutsikt =)

26/9-09 Upp jättetidigt för att åka iväg till Kopparberg (vi bode ca 20 min med bil därifrån). Hela dagen stod vi och sålde sexleksaker och dylikt. Jag träffade min pappas kusin, Åsa + hennes dotter Jenny där. Det var väääldigt oväntat =)

27/9-09 Upp jättetidigt igen för att åka till marknaden. Vi stod där till kl. 16 ca, för at sedan packa ihop allt och åka hem till Stockholm igen. Det var en jätterolig helg och vi träffade såååå många roliga människor. Klart jag ställer upp att sälja sexleksaker för min bästa kompis, vem skulle inte göra det?!?!?!

28/9-09 AIK-DIF (1-0) 2-0 Var det oväntnat eller!!! Det var inte direkt någon match, vi (AIK) var sååå överlägsna att "difarna" inte ens hade en chans, fansen försökte t.o.m storma planen, med, läs noga, EN spelare. Kan ni fatta vad patetiskt, EN ynklig stackars "difare"...

2/10-09 Jeanette fyllde 33 år. Jag hörde av mig till henne och grattade så gott =)

3/10-09 Möte med partiet mellan 12-14, sen bar det iväg på kalas till Nykvarn för att fira Jea. jag fick hjälpa till med maten (som alltid när jag är någonstans, men det gör iiingenting, för jag tycker det bara är kul, det är ju trots allt mitt yrke =P ) =) Jag gick och bar på min lilla kusin Andrea jättemycket när vi var i Nykvarn...Kan man bli annat än kär i henne!?!?!? Lilian Löfström (arbetskollega på Q-park) och maria Espinoza (arbetskollega på Tullen), fyller år idag. Grattis tjejer =)

4/10-09 Toni vad magsjuk på morgonen så jag åkte ensam för att kolla på lillebror Glenn´s handbollsmatch i Högdalshallen...Dom vann, men tyvärr gjorde brorsan inga mål denna gång, men han lirade ett bra försvar och det räddade många bollar från att bli mål för motståndarna, så han ska vara glad för vinst tycker jag =)

6/10-09 Jag "tvingade" med pappa att gå runt med mig i stan och leta varma och vattentäta kängor jag kan ha i vinter, när jag jobbar på Sthlm Open och som jag kan ha på mig när jag fiskar eller bara är ute och går i skogen...Vi hittade till slut ett par kängor på Stadium som jag köpte =) Tack pappa för att du följde med mig (jag vet att du inte tycker om att gå i affärer) =)=)=) 7/10-09 Idag var målarna här och spackklade väggarna inför kommande tapetsering.

8/10-09 Idag var målarna här och tapetserade alla väggarna vi beställt, och det blev fint, med undantag från i en skarv där dom slarvat =( =) Toni körde Jesper & Co till Arlanda, för de ska till Kreta i en vecka. Madde och Fredrik åkte också till Kreta idag för att fira av hennes pappa som blivit pensionär =) *lyllosar*

9/10-09 Jag gick till kiropraktorn/naprapaten och fick min rygg behandlad med ström och sedan knäckte han ut alla kotor. Efter behandlingen åkte Toni och jag till farmor för att äta middag, umgås och hämta en Aloe Vera blomma till mig. Det var jätteysigt att åka till farmor bara sådär helt spontant =)

10/10-09 Farmor, Ingemar, Marlen och Andrea kom hit hem till oss. Vi bjöd på mat, fika och efterrätt...Fiskgryta med potatismos till middag, ostbågar och godis till fika (de ville ej ha annat verkade det som) sedan glass med massa goda såser och maränger till efterrätt =)

13/10-09 Idag, tisdag blev Toni supersjuk (förkyld)...han har kurerat sig hela dagen =) I natt drömde jag att min lillebror Glenn sköt mig av misstag. Jag vaknade av det och kände Toni´s hand runt min hals...Fyyy faaan vad obehagligt asså...Toni måste ha drömt något konstigt han också annars skulle han ALDRIG göra något sådant mot mig!

Snart ska jag kolla på UB,DH och HK...=)

Bis spräter meine Freunde!

Tschüss!

RSS 2.0