Gott nytt år

År 2019 har varit ett intensivt och händelserikt år för oss. 
Vi blev gravida i början av året, sen gick morfar hastigt bort i april, begravning i maj. Jag var ute på långritt i början av juni, och satte Jimmy i skräck då han var extra nervös med tanke på bebis i magen, men allt gick ju bra 😁
Vi hade en jättemysig midsommar, med firande med vänner och familj. Vi åkte tåg till två semesterorter i Sverige för att tillbringa tid med båda våra familjer. Vincent ramlade av en gunga på farmors födelsedag, så vi fick åka och få armen gipsad då den hade 2 sprickor.
Hösten gick fort, jag fick ont i rygg och höft pga bebis, så jag jobbade bara halvtid från början av september. Den sista jobbdagen blev sista vardagen i oktober, för då hade jag jätteont och behövde vila upp mig kände jag. 
Vincent fyllde 3 år, och fick ett kalas med tema Cars / Bilar. 
Vi gick på fler koller för bebis beräknades bli stor. Vi gjorde några extra tillväxtultraljud, och flera hinnsvepningar för att starta igång förlossningen. Vi fick iaf tid för planerad igångsättning på beräknad BF den 20e november. Allt gick ju bra och jag kände av värkar, som jag inte gjort med Vincent, så der vare nytt och häftigt ^^
Efter 6 h när igångsättningen startat, togs CTG som visade väldigt stressad bebis vid värkar så akut kejsarsnitt gjordes. Bebis hade navelsträngen 2 varv runt halsen och en knut på navelsträngen. Det var tur att lillebror kom ut fort 👍 Läkarna är så duktiga, de vet vad de gör.
Vi stannade på BB några dagar, tills alla koller gjorts och vi kände oss redo. 
Vi firade jul med Jimmys päron och hans ena syster med pojkvän. Väldigt lugnt och trevligt med väldigt många paket till bröderna. 
Lillebror fick namnet Gabriel 😁👍
Under hösten har vi som familj dessutom hängt med Jimmys vänner från jobbet med familj, vilket har varit väldigt trevligt, men jag är rätt blyg i nya sällskap, så jag hoppas de vill träffas fler gånger. Dee har barn i Vincents ålder också, så der är perfekt leksällskap både för oss vuxna och för barnen ^^

Idag är det nyårsafton och vi är hemma själva, pojkarna är snoriga, men smittar inte, men skönt att bara ta det lugnt hemma i år igen... 

Vi hoppas 2020 blir lika bra som 2019, och vi önskar er ett gott nytt år 👍😁❤️😘😍🍻❄️💜🤗🎊🎉🥂🎇🎆❄️

Bis später meine Freunde 💜❤️










Styrketräning

Det blir många bilder på familjen, men knappt några på mig ^^
Jag hatar att ta bild och är jätteobekväm med det, så det är mest därför... 
Sen är det ju min blogg, så jag styr vad som visas och inte! 
Imorrn är det nyårsafton och snart ett nytt år... Vi får hoppas och önska, att det kommande året medför lika bra erfarenheter och upplevelser som detta år! 

Bis später meine Freunde 💜❤️






Juldagen & annandag jul 2019

















Julafton 2019












































































































Chokladhus a la Jimmy





Första egna äventyret och en månadskoll











Namnlös lillebror än så länge


Än så länge har vi inget namn på lillebror. Just nu står det mellan Mattheus, Cornelis Christian och Christopher...  Vad tycker ni, mina läsare? 

Bis später meine Freunde 💜❤️































Nytillskott den 20e november









































































RSS 2.0